Call us : +389 (0) 75 271 066 - email: post@grafix-trade.com

Project Description

EPS  GRAFIX 57-Ngjitës univerzal çimentoje  të bardhë  për ngjitjen e paneleve të EPS dhe për përpunimin e rrjetave      

EPS GRAFIX 57 është përzierje e thatë e bardhë,e përbërë nga  çimentoja e bardhë,fraksionet e imta  të gurit gëlqeror kalcit dhe aditiveve.

Performansat:Masa e freskët e ngjitësit EPS GRAFIX 57 cilësohet me veti të theksuara reologjike,athezivitet,plasticitet, ujmbajtje, me ç’rast përpunohet lehtësisht,posedon kohë të mjaftueshme të hapur,etj.

Udhëzimi për përdorim: EPS GRAFIX 57 përdoret si ngjitës për aplikimin e paneleve të EPS dhe  për përpunimin e   rrjetave gjat  izolimit  termik të fasadave.

25kg të perzierjes së thatë të ngjitësit EPS GRAFIX 57  shtihen në enë të përshtatshme me 8 litra  ujë të pastër duke përzier intenzivisht  me mikser dore për ndërtimtari.  Aplikohet me dorë me anë të rafshueses së çeliktë inoks.

Temperatura e punës:5-35Cº

Harxhimi:Me 25kg ngjitës GRAFIX 57  rrjetëzohen dhe rafshohen afërsisht 6-7m2 panele të EPS.

Paketimi:25kg neto në thas letre natron,që barten në euro-paletë druri,1200kg.

Skadenca:12 muaj,nëse depozitohet në rregull dhe në ambalazh origjinal.

Shënim: Për informacion shtesë shih FLETA TEKNIKE.

Project Details

  • Date May 25, 2014
  • Tags Ngjitës Special
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...