Call us : +389 (0) 75 271 066 - email: post@grafix-trade.com

Project Description

Ngjites special per stiropor i bardhe

Grafix 57 perdoret per t’i ngjitur pllakat e stiroporit qe perdoren si

izolim (vecim) ne ballinen e objektit. Grafix 57 perdoret si ngjites

dhe si rrafshues i tyre.

Perdoret me dore dhe perzihet me mikser derisa te perftojme nje

mase komponente.

Menyra e përdorimit:

•Perdoret me dore dhe me making.

•Perzihet me 8 litra uje te paster.

•Perdoret ne nje temperature prej +5°C deri +35°C.

•Te ruhet ne vend te thate.

•Afati i perdorimit eshte 12 muaj.

Project Details

  • Date May 25, 2014
  • Tags Ngjitës Special
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...