Call us : +389 (0) 75 271 066 - email: post@grafix-trade.com

Project Description

GRAFILIN voll  Llaç dekorativ plastik i plotë

GRAFILIN voll është përzierje homogjene plastike e gatshme për përdorim.Përbëhet nga dispersioni ujor i kopolimerit  të akrilatit,kokërrizave 1;2;3mm dhe fraksioneve të imta të gurit të bardhë gëlqeror kalcit ose dolomitit dhe aditiveve.

Performansat: Liaçi dekorativ plastik GRAFILIN voll cilësohet me veti të theksuara reologjike,atheziviteti,plasticiteti, ujmbajtjeje, me ç’rast përpunohet lehtësisht,posedon kohë të mjaftueshme të hapur,etj.

Udhëzimi për përdorim:GRAFILIN voll përdoret si mbulesë finale  mbrojtëse dhe dekorative në sipërfaqet e jashtme të mureve.Sipërfaqet e suvatuara, të rafshuara, të thara dhe të pastërta lyhen sëpari me prajmerin GRAFIX VORANSTRICH-U.

Përbërjes së kovës me llaç plastik GRAFILIN  voll, nëse ka nevojë,i shtohet pak ujë,përzihet me mikser dore dhe masa e homogjenizuar plastike  aplikohet dhe rafshohet me  mjete të përshtatshme dore  në shtresë me trashësi të kokrrizës së llaçit.Strukturimi  dhe pastaj rafshimi final i shtresës së aplikuar bëhet me rafshuese plastike.

Temperaturat e punës: brenda intervalit  prej 5 deri 350C. Nuk duhet punuar nën ekspozim të drejtpërdrejtë të rrezeve të diellit  në objekt,në mot me shi dhe erë të fortë.

Harxhimi: 25kg llaç GRAFILIN voll mbulon sipërfaqe prej 8-12m2,varësisht prej madhësisë së kokërrizës.

Paketimi: 25kg bruto në kova plastike,që barten në euro-paletë druri,900kg.

Skadenca: 12 muaj,nëse ruhet në vend të mbrojtur dhe ambalazh origjinal.

Shënim: Për informacion shtesë shih  FLETA TEKNIKE.

Project Details

  • Date May 25, 2014
  • Tags Prodhimet e Lëngta
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...