Call us : +389 (0) 75 271 066 - email: post@grafix-trade.com

Project Description

Llaç (suva) themelor me bazë cimentoje
Perdoret ne te gjitha llojet e objekteve. Ky llaç është me bazë cimentoje dhe gëlqereje. Vihet me makinë dhe me dorë. Grafix 0.10 është hidroizolues i shkëlqyeshëm. Njëherit është edhe tejet praktik dhe racional. Para se ta përdorim Grafix 0.10, përdorim mjet kontakti (pjesë të lëmueta betoni). Vendi ku vihet duhet tëjetë i pastër dhe i thatë.
Menyra e përdorimit:
•Përzihet me 9-10 litra ujë të pastër.
•Vihet me makinë suvatimi ose me dorë.
•Lihet për t’u thare 24 orë.
•Përdoret ne një temperature prej +5°C deri +35°C.
•Me një thes prej 40 kg mbulojmë dëri 3 m2.
•Të ruhet në vend të thatë

Project Details

  • Date May 25, 2014
  • Tags Llaç themelor
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...