Call us : +389 (0) 75 271 066 - email: post@grafix-trade.com

Project Description

SIPOREX është ngjitëse në bazë të çimentos, aditiveve dhe agregattave speciale të zghidhura, të cilave kur u shtohet uji i pastër, bejnë masë homogjene me veti të larta për nhjitje dhe rrafshim të tullave të gazbetonit (siporex).

Mënyra e përdorimit:
– Baza duhet të jetë e pastër dhe të plotëson normat e ndërtimterisë.
– Nuk duhet të përdoret nësipërfaqe, të cilat më parë jan pregaditur me, matriale në bazë të gibsit.
– Teperatura e ajrit dhe e bazës gjatë, lidhjes dhe punës duhet të jetë prej +5 C and + 35 C

Project Details

  • Date May 25, 2014
  • Tags Ngjitës Special
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...