Call us : +389 (0) 75 271 066 - email: post@grafix-trade.com

Project Description

EPS STIRCOL B   Ngjitës çimentoje  të bardhë për ngjitjen  e paneleve të EPS dhe përpunimin e rrjetave,për aplikim me  maqine dhe dore

EPS STIRCOL B është përzierje e thatë e bardhë,e përbërë nga  çimentoja portland e bardhë,fraksionet e imta  të gurit gëlqeror kalcit dhe aditiveve.

Performansat:Masa e freskët e ngjitësit EPS STIRCOL B cilësohet me veti të theksuara reologjike,atheziviteti,plasticiteti, ujmbajtjeje,performansa këto  që e lehtësojnë  përpunimin,mundësojnë kohë të mjaftueshme të hapur etj.

Përdorimi: Ngjitësi EPS STIRCOL B  përdoret në sistemet e izolimit  termik të fasadave,Në rend të parë, përdoret për përpunumin e  rrjetave.Por, mund të përdoret edhe për  ngjitjen e paneleve të EPS.Aplikohet me maqinë ose me dorë.

Gjat aplikimit me dorë, 25kg të perzierjes së thatë të ngjitësit EPS STIRCOL B shtihen në enë  me 8 litra  ujë të pastër duke përzier intenzivisht  me mikser dore për ndërtimtari.  Masa e përfituar e ngjitësit  aplikohet  me mjete të përshtatshme dore.

Temperatura e punës:5-35Cº

Harxhimi:Me 25kg ngjitës EPS STIRCOL B ngjitenen dhe rafshohen afërsisht 6 deri 7m2 të rrjeteve.

Paketimi:25kg neto në thas letre natron,që barten në euro-paletë druri,1200kg.

Skadenca:12 muaj,nëse depozitohet në rregull dhe në ambalazh origjinal.

Shënim: Për informacion shtesë shih FLETA TEKNIKE.

Project Details

  • Date May 25, 2014
  • Tags Ngjitës Special
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...